search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Δείτε ζωντανά τη βύθιση της φρεγάτας που συγκρούστηκε με ελληνόκτητο τάνκερ (Live Video)

09.11.2018 09:40
Θέατρο με γυμνούς ηθοποιούς - Και οι θεατές πρέπει να είναι γυμνοί για να παρακολουθήσουν την παράσταση (Photos) - Media

 

Η σύγκρουση συνέβη στη θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από το Μπεργκεν της Νορβηγίας. Οι αρχές έχουν μεταφέρει τη φρεγάτα δίπλα στη στεριά και ώρα με την ώρα περιμένουν να βυθιστεί αφού η τρύπα στο πλάι είναι τεράστια και ολοένα μπάζει νερά.

Η φρεγάτα φέρει οπλισμό, πυραύλους, ρουκέτες βόμβες ανθυποβρυχιακού πολέμου, ο οποίος σιγά σιγά μεταφέρεται στην ακτή. Περιμετρικά του μισοβυθισμένου σκάφους οι αρχές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να μην υπάρξει διαρροή πετρελαίου στη θάλασσα όταν βυθιστεί.

Τα 136 μέλη του πληρώματος έχουν εκκενώσει τη φρεγάτα και είναι καλά στην υγεία τους με εξαίρεση 8 μέλη που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το κόστος της συγκεκριμένης φραγάτα ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:08