14/07/2020 11:05:13

Σε αυτόν τον νεοναζί απαγόρευσαν να μπει στην Αλβανία για να πάει στην κηδεία του Κατσίφα

Σε αυτόν τον νεοναζί απαγόρευσαν να μπει στην Αλβανία για να πάει στην κηδεία του Κατσίφα  - Media

Οι Αλβανικές αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο στην Κακαβιά, μαζί και με άλλα νεοναζιστές στην πλειοψηφία τους.

Το «αρχαιοελληνικό» του κάλλος είναι εμφανές. Κοιλίτσα, στήθος με λίγες τριχούλες και μαγκιά που ξεχειλίζει. Το σώμα του είναι γεμάτο τατουάζ. Στον δεξί του ώμο έχει μια περικεφαλαία, Στο στήθος του έχει μια σβάστικα που την κρατάνε δυο πουλάκια και γράφει το σύνθημα που χρησιμοποιούσε η χιτλερική νεολαία και χρησιμοποιεί και η Χρυσή Αυγή: Αίμα Τιμή.

Επάνω από τα πουλάκια γράφει ανορθόγραφα, ως συνήθως το ρητό: άσκιον, κατάσκιον, λιξ, τετράξ, δαμναμενεύς, αίσιον, μόνο που εκείνος γράφει αίσια. Θέλει να δηλώσει το άσκιο το σκοτάδι, το κατάσκιο το φως, η λιξ τη γη, ο τετράξ το έτος, ο δαμναμενεύς τον Ήλιο και το αίσιο το αληθινό. Φυσικά ο ίδιος είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καταλάβει τι γράφει.

Από κάτω με μεγάλα γράμματα γράφει τη λέξη ΜΙΣΟΣ, και δίπλα διακρίνεται η σβάστικα, ο ρούνος των ορεινών κυνηγών των SS και μια νεκροκεφαλή.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά η τρυπημένη καρδούλα με το βέλος που υποδηλώνει το ευαίσθητο του χαρακτήρα του.

Αλήθεια εσείς θα βάζατε στο σπίτι σας έναν τέτοιον άνθρωπο;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.