search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Μπερίσα: Πρωτόγονοι εξτρεμιστές στην κηδεία του «εξτρεμιστή» Κατσίφα

09.11.2018 11:14
Μπερίσα: Πρωτόγονοι εξτρεμιστές στην κηδεία του «εξτρεμιστή» Κατσίφα - Media

 

Για «πρωτόγονους αντι-Αλβανούς» εξτρεμιστές που παραβρέθηκαν στην κηδεία του «εξτρεμιστή» Κωνσταντίνου Κατσίφα έκανε λόγο την Πέμπτη στο Facebook ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ελληνική και αλβανική κυβερνήσεις για την όξυνση της κατάστασης. 

Έγραψε ο Μπερίσα στο facebook 

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα ομάδες ελλήνων εξτρεμιστών, πρωτόγονων αντι-Αλβανών εξτρεμιστών, μπαίνουν στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Είναι “θαμμένοι” με πανό ρατσιστικά, αντι-Αλβανικά, βόρειο Ηπειρωτικά του εξτρεμιστή Κατσίφα, που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αλβανική αστυνομία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου στον Έντι ΡάμαΔημοκρατικού Κόμματος. Καταδικάζω έντονα την πρωτόγονη πράξη εκμετάλλευσης μιας νεκρικής πομπής από εξτρεμιστές, φανατικούς για ρατσιστικούς και αντι-Αλβανικούς σκοπούς.Καταγγέλλω αυτήν την πράξη διαστρέβλωσης της αλβανικής επικράτειας από τις αρχές της Αθήνας και των Τιράνων, οι οποίες, με την ανεύθυνη και υστερική στάση τους, παροτρύνουν αυτήν την αισχρή, διεθνώς καταστρεπτική πράξη και σιωπούν σήμερα από ντροπή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:12