search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:44
MENU CLOSE

Γυναίκα βουλευτής ενημερώνεται για την κατά λάθος δολοφονία της κόρης της και την πιάνει αμόκ (Video)

09.11.2018 12:21
Γυναίκα βουλευτής ενημερώνεται για την κατά λάθος δολοφονία της κόρης της και την πιάνει αμόκ (Video) - Media

 

Μόνο αυτή τη χρονιά, 21.283 άτομα έχουν δολοφονηθεί μέχρι στιγμής στο Μεξικό, με το ποσοστό εγκληματικότητας να έχει ανέβει 20% σε σχέση με πέρυσι.

Ανάμεσα στα θύματα, υπάρχουν εκατοντάδες αθώα που απλά έτυχε να είναι στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή! Έτσι και η 22χρονη Βαλέρια Πάλμα που ενώ έκανε τη γυμναστική της, γνώρισε τραγικό θάνατο, όταν μέλη συμμορίας τη «γάζωσαν» με 9 σφαίρες εξ’ επαφής.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που την ώρα της δουλειάς και ενώ βρισκόταν στη Βουλή μαθαίνει ότι η κόρη της είναι νεκρή… κατά λάθος!

 

Σε κατάσταση αμόκ η 59χρονη Μορένα Κάρμεν Πάλμα ξεσπάσει σε κλάματα, οδύρεται και μάταια οι γύρω της προσπαθούν να τη συνεφέρουν, αφού από την ένταση λιποθυμάει.

Η οδύνη της βουλευτού, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μαθαίνει ότι η κόρη της είχε την ατυχία να μοιάζει εμφανισιακά στην κοπέλα ενός γκάνγκστερ που ήταν ο κύριος «στόχος» και αντίπαλη συμμορία ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον πληγώσει.

Δύο άντρες που συνελήφθησαν αποκάλυψαν την είδηση. Το σώμα ενός τρίτου υπόπτου (που φαίνεται να ήταν αυτός που στέρησε τη ζωή στην 22χρονη Βαλέρια) βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα βαν, αλλά οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:43