search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10
MENU CLOSE

Απίστευτο! Ο Νειμάρ παίρνει 375.000 ευρώ για να χαιρετά τους φιλάθλους και να υπογράφει αυτόγραφα!

09.11.2018 14:00
Απίστευτο! Ο Νειμάρ παίρνει 375.000 ευρώ για να χαιρετά τους φιλάθλους και να υπογράφει αυτόγραφα! - Media

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αναζητούν το δέσιμο με την εξέδρα και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αγαπηθούν από τους φιλάθλους της ομάδας τους.

Υπάρχουν και οι σούπερ σταρ όμως, όπως ο Νεϊμάρ, που ούτως ή άλλως λατρεύονται από την κερκίδα και δεν χρειάζεται να «πουλήσουν οπαδιλίκι» για να γίνουν αρεστοί. Από την άλλη, αυτή η κατηγορία ποδοσφαιριστών για να είναι «εντάξει» ως προς τους οπαδούς, αξιώνει να πληρώνεται γι’ αυτό! Μάλιστα!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν κώδικα δεοντολογίας που τους αποφέρει αρκετά χρήματα αν τον τηρούν επακριβώς. Για παράδειγμα οι Καβάνι, Ντάνι Άλβες και Ντι Μαρία λαμβάνουν 70.000 ευρώ σαν μπόνους αν χαιρετούν τους οπαδούς και είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύλλογο.

 

 

Αν φτάσουν καθυστερημένοι στην προπόνηση της ομάδας, θα στερηθεί ένα ποσοστό από το μπόνους αφοσίωσης που λαμβάνει.

Αυτός που πληρώνεται τα περισσότερα για να δείχνει και να δηλώνει ενθουσιασμένος με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νεϊμάρ που αν υπογράφει αυτόγραφα συστηματικά, αν χαιρετά τους φιλάθλους μετά τους αγώνες, θα δει το μηνιάτικό του να αυξάνεται κατά 375.000 ευρώ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10