search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Ημερίδα για το Sports Management

09.11.2018 14:49
Ημερίδα για το Sports Management - Media

 

Η πρώτη ημερίδα Front Runners in Sports Management, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη φοιτητική ένωση του προγράμματος της Αθλητικής Διοίκησης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο Deree – Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθήνας, σε συνεργασία με το Fox Sports Stories .

Σημείο αφετηρίας της φετινής ημερίδας ήταν μια γενική επισκόπηση γύρω από το χώρο και τα trends του Sports Management.

Η πρώτη θεματική αφορούσε τη Διαχείριση Κινδύνων και ξεκίνησε με την ομιλία με τίτλο “Risk Management in Sporting Events”. Εισηγητής ήταν ο κος Γιώργος Μπεμπέτσος, Διευθυντής της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα.

Τον λόγο πήρε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, Managing Director του 24Media Holding, με θέμα “Digital Transformation in the Sports Industry: How Organizations Redefine their Strategy in order to Innovate, Engage and Win”.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η Ολυμπιονίκης του πόλο, κα Εύη Μωραϊτίδου. Η παρουσίαση της κας Μωραϊτίδου είχε ως θέμα “The Power of the Olympic Truce as a Tool for Promoting Peace and International Understanding – The Role of Elite Athletes”.

Τέλος, η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του παλαίμαχου διεθνή και παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστα και διευθυντή της Eurohoops Academy, Θεόδωρου Παπαλουκά, με θέμα “Vision Update: From Sports to Sports Business”. Μετά την ομιλία του ο κος Παπαλουκάς υπέγραψε τη θρυλική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ευγενική χορηγία της GSA SPORT, επίσημου χορηγού και προμηθευτή αθλητικού υλικού των Εθνικών ομάδων Μπάσκετ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:56