search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:56
MENU CLOSE

«Τυφλωμένος» οπαδός έβαψε το σκύλο του στα χρώματα της Μπόκα Τζούνιορς

09.11.2018 15:03
«Τυφλωμένος» οπαδός έβαψε το σκύλο του στα χρώματα της Μπόκα Τζούνιορς - Media

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο παθιασμένα ντέρμπι παγκοσμίως. Ο λόγος για το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ, που από το 1913 μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Αργεντίνων, αφού το 70% του ποδοσφαιρικού πληθυσμού υποστηρίζει είτε τη μία ομάδα είτε την άλλη!

Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι στη χώρα ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη του στον διπλό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και οι φίλαθλοι ετοιμάζουν να δώσουν το δικό τους δυναμικό «παρών» στις προσπάθειες της ομάδας τους. Μόνο που ένας χασάπης που ζει στη Σάντα Φε, το παράκανε, βάφοντας με σπρέι τον σκύλο του, στα χρώματα της Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή του αυτή προκάλεσε την οργή των τοπικών οργανισμών με τα δικαιώματα των ζώων που ψάχνουν απεγνωσμένα να εντοπίσουν το σκυλάκι.

Ο ιδιοκτήτης του συμπαθητικού κατοικίδιου δήλωσε στο TYCsports ότι το βρήκε αστείο, με τις οργανώσεις να αντιδρούν και μέσω ενός εθελοντή (του Ρεφιούτζιο Μπελόσο) να υποστηρίζουν στο Facebook ότι «κανένα ζώο δεν πρέπει να υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία για να ευθυμήσει ο ιδιοκτήτης του. Μόνο το ανθρώπινο είδος είναι ικανό να προκαλέσει τόση μεγάλη ζημιά!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48