search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:44
MENU CLOSE

«Πυρετός» στο Μαρκόπουλο για το ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6

09.11.2018 15:16
«Πυρετός» στο Μαρκόπουλο για το ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6 - Media
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, καθώς μετά το τρίτο συνεχόμενο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6 (νικητής σε 6 κούρσες) που σημειώθηκε στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση, το ποσό που θα μοιραστεί τους νικητές αναμένεται να ξεπεράσει τις 120.000 ευρώ.
 
Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο αυτό ποσό καλούνται να προβλέψουν σωστά τους σημερινούς νικητές από τη 2η έως και την 7η κούρσα.
Οι ίπποι που συμμετέχουν στις σημερινές ιπποδρομίες είναι γνωστοί στο φίλιππο κοινό. Ξεχωρίζουν ο πρόσφατος νικητής ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ (2) που θα αγωνιστεί στην 5η ιπποδρομία, η εξαιρετικά φορμαρισμένη ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (1) στην 6η ιπποδρομία και η εξαιρετική στο ντεμπούτο της ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ (2) στη 2η ιπποδρομία. Κάποιοι από αυτούς ίσως επιλεγούν και ως στάνταρ, καθώς η 3η και η 7η διαδρομή της ημέρας μοιάζουν να είναι σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες.
 
Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση ξεκινά στις 17:00, ενώ προβάλλεται ζωντανά και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41