search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συνεχίζει να παίζει έως την Κυριακή για καλό σκοπό

09.11.2018 16:36
Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συνεχίζει να παίζει έως την Κυριακή για καλό σκοπό - Media

 

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» δεν σταματά ούτε λεπτό να παίζει και να προσφέρει στα παιδιά. Δύο ημέρες πριν από τον Μαραθώνιο, η προσπάθεια από όλους κορυφώνεται ώστε το ποσό που θα διαθέσει ο ΟΠΑΠ για νέα έργα ανακαίνισης στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όσο πιο πολλά μέλη αποκτά η «Ομάδα Προσφοράς» τόσο αυξάνεται η συνεισφορά στα παιδιά. Μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή όλων στις δοκιμασίες της εφαρμογής έχουν συγκεντρωθεί πόντοι που αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση άνω των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ καλούν μέσω social media τους followers τους να μπουν κι εκείνοι στην «Ομάδα Προσφοράς» και να παίξουν για καλό σκοπό.

Για να μπείτε κι εσείς στην «Ομάδα Προσφοράς», ώστε να αυξηθεί η συνεισφορά του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, αρκεί να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα:

· Κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet

· Παίζετε στις δοκιμασίες

· Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43