search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Όουεν Γουίλσον: Δεν θέλω να γνωρίσω τη νεογέννητη κόρη μου (Photos)

09.11.2018 18:22
Όουεν Γουίλσον: Δεν θέλω να γνωρίσω τη νεογέννητη κόρη μου (Photos) - Media

 

Ο διάσημο ηθοποιός φέρεται να αρνείται να συναντήσει τη νεογέννητη κόρη του, την οποία απέκτησε με μια γυναίκα που συναντούσε περιστασιακά εδώ και πέντε χρόνια.

Παρά τις κακές φήμες, ο 49χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ξέγνοιαστος να κάνει βόλτα με το ποδήλατό του στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Η κόρη του, Λέιλα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο και σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Us Weekly, ο Γουίλσον αρνείται να συναντήσει το μωρό το οποίο του μοιάζει απίστευτα πολύ.

«Δεν θέλει να την επισκεφθεί και δεν επιθυμεί την επιμέλεια της», ανέφερε η πηγή. Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα και ότι δεν είναι κατάλληλος ο περαιτέρω σχολιασμός».

Ο Όουεν έβγαινε ραντεβού περιστασιακά με τη μητέρα της Λέιλα, Varunie Vongsvirates, για πέντε χρόνια και υποβλήθηκε σε τεστ πατρότητας νωρίτερα φέτος επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο πατέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33