search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Ξαφνικό πρόβλημα με δυο παίκτες στον Παναθηναϊκό

09.11.2018 19:42
Ξαφνικό πρόβλημα με δυο παίκτες στον Παναθηναϊκό - Media

 

Απρόοπτο με Μαυρομμάτη και Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής. Πιθανή η αλλαγή πλάνου και στροφή σε σχήμα με τέσσερις αμυντικούς.

Άσχημα νέα εν όψει Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό.

Φάνης Μαυρομμάτης (περιοστίτιδα και στις δύο κνήμες) και Ματίας Γιόχανσον (ενοχλήσεις στο γόνατο) δεν προπονήθηκαν και είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι της Κυριακής (11/11, 19:30), όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή η εξέλιξη είναι πιθανόν να φέρει αλλαγές στο πλάνο του Γιώργου Δώνη, που πιθανόν να επιλέξει σχήμα με τετράδα πίσω και όχι με τριάδα, ελλείψει του νεαρού κεντρικού αμυντικού, καθώς θα είναι και λιγότερες επιλογές σε περίπτωση που στραβώσει κάτι στον αγώνα. Αν δεν τα καταφέρει ο Σουηδός μπακ, τη θέση του στα δεξιά θα πάρει ο Κουλιμπαλί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21