search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Τι σου κάνει η ζήλια: Μοιράστηκε γυμνές φωτογραφίες και η πρώην του πήγε να αυτοκτονήσει (Photos)

09.11.2018 19:59
Τι σου κάνει η ζήλια: Μοιράστηκε γυμνές φωτογραφίες και η πρώην του πήγε να αυτοκτονήσει (Photos) - Media

 

Σε ποινή φυλάκισης 12 εβδομάδων με αναστολή καταδικάστηκε η 28χρονη Ρέιτσελ Ντέιλ από το Μάντσεστερ γιατί προκάλεσε αυτοκτονικές τάσεις στην πρώην του συντρόφου της με φωτογραφίες που μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, της επεβλήθη πρόστιμο ύψους 230 ευρώ.

Η 28χρονη ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες του θύματος στο κινητό του συντρόφου της την ημέρα των γενεθλίων της και αποφάσισε να τις μοιραστεί με τους 2.000 φίλους της στο Instagram.

H 28χρονη Ρέιτσελ Ντέιλ

Έτσι, η ζηλιάρα κοπέλα οδήγησε την πρώην του συντρόφου της σε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει το θύμα ότι την επόμενη μέρα θα είναι σε όλο το Διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες διαγράφηκαν μετά από οκτώ λεπτά, αλλά είχαν ήδη κυκλοφορήσει σε φόρουμ των social media και σε διάφορα διαδικτυακά chat rooms.

Αυτό ήταν συντριπτικό για το θύμα το οποίο προσπάθησε να αυτοκτονήσει, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Manchester Evening News. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου δέχθηκε ιατρική περίθαλψη, ενώ αργότερα επέστρεψε σπίτι της.

Στο δικαστήριο, η 28χρονη έκλαιγε, καθώς παραδέχτηκε το αδίκημα της αποκάλυψης μιας ιδιωτικής σεξουαλικής φωτογραφίας με πρόθεση να προκαλέσει αγωνία και φόβο.

Ωστόσο, παρέμεινε ελεύθερη με αναστολή της φυλάκισης, αφού ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα συνέβη αφού απολύθηκε από μια εταιρία ειδών ένδυσης.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο σύντροφος της Ντέιλ είχε μια σύντομη σχέση με το θύμα – πριν από μερικά χρόνια.

Η κοπέλα του είχε ζητήσει να διαγράψει τις εικόνες μόλις μια μέρα αφού τις έστειλε, αλλά παρέμειναν στο τηλέφωνό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:58