search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωση μπούφου – Τον πυροβόλησαν κτήνη (Photos)

11.11.2018 09:02
Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωση μπούφου – Τον πυροβόλησαν κτήνη (Photos) - Media

 

Θύμα ανεγκέφαλων έπεσε ένας βασιλικός μπούφος, που εντοπίστηκε τραυματισμένος το μεσημέρι του Σαββάτου, από πολίτες στην περιοχή της διασταύρωσης Βουνάργου, παραπλεύρως της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αρχικά ενημερώθηκε η Αστυνομία όπου άνδρες της Τροχαίας έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να βοηθήσουν το άτυχο ζώο.

Κλήθηκε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου και η Εθελοντική Οργάνωση Rommel για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Ο πρόεδρος του Rommel Ηρακλής Ματρώζος ανέλαβε με μεγάλη προσοχή να πιάσει το τρομαγμένο άγριο πτηνό και να το μεταφέρει στο Κτηνιατρείο του Γιάννη Καλογερόπουλου στον Πύργο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ο μπούφος που χαρακτηρίζεται ως “βασιλικός” ένα περήφανο και σπάνιο είδος, είχε πυροβοληθεί στην αριστερή πλευρά του και τα σκάγια είχαν χτυπήσει και το ράμφος του.

Άγνωστο πόσο καιρό βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε, το πουλί άντεξε και πλέον μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών θα μεταφερθεί στην Αθήνα για την προσπάθεια αποθεραπείας του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48