search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Απάντηση της Βίκυς Καγιά σε όσους λένε ότι δεν έκανε διεθνή καριέρα (Video)

11.11.2018 11:52
Απάντηση της Βίκυς Καγιά σε όσους λένε ότι δεν έκανε διεθνή καριέρα (Video) - Media

 

Σε κεντρικό πρόσωπο της εγχώριας showbiz έχει αναδειχτεί φέτος το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά μετά τις επιτυχίες σε Next Top Model και του Shopping Star.

Η ίδια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή αλλά και για τη διεθνή καριέρα, που κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν έχει κάνει.  

«Μου κάνεις πλάκα; Θες να σου θυμίσω; Δεν με ξέρεις από τότε; Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία. Βέβαια και έκλαιγα. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. Δεν μπορώ να σου δώσω παραδείγματα στην τηλεόραση. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος», δήλωσε.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε επίσης σε σχόλια γύρω από το αν έχει κάνει ή όχι διεθνή καριέρα: «Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή», είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:22