search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24
MENU CLOSE

Αρναούτογλου: Έρχεται ανατροπή της καλοκαιρίας με κρύο, ακόμα και χιονοπτώσεις

12.11.2018 06:10
Αλέρτ από Αρναούτογλου: Έρχεται και νέος καύσωνας - Media

 

Σε χθεσινή ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνει μια αναλογική εκτίμηση του πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες του Νοεμβρίου. 

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Η αναλογική εκτίμηση για τον μήνα Νοέμβριο φαίνεται ότι στις 14 του μηνός, την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή, θα αγγίξει τα όρια της όποιας επαλήθευσής της σχεδόν πανευρωπαϊκά καθώς η θερμοκρασία όντως θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπείρου (κίτρινες αποχρώσεις)! 

Από την ερχόμενη Πέμπτη όμως η διάταξη των συστημάτων φαίνεται να αλλάζει σημαντικά με πολύ πιθανή πλέον την αισθητή κατά τόπους πτώση της θερμοκρασίας και ίσως και κάποιες βροχές ίσως και τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά που θα δούμε που και πόσο αξιόλογες θα είναι από αύριο και καθημερινά..Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την στήριξή σας στην αναλογική αυτή εκτίμηση που φαίνεται τελικά να τα πήγε αρκετά καλά αλλά όχι τέλεια για ένα περίπου 20ημερο… 

Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει η αναλογική για τον Δεκέμβρη! »

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24