search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Πιάστηκαν στα χέρια, πιλότοι στη Formula, για μια σύγκρουση και ένα τετακέ (Video)

12.11.2018 09:09
Formula 1: Νέα προσπάθεια για δημιουργία πίστας στην Ελλάδα - Ποια περιοχή βρίσκεται στο στόχαστρο (Video) - Media

 

Ο Ολλανδός πιλότος Μαξ Φερστάπεν κατάπινε τα χιλιόμετρα με ταχύτητα. Σε μια στροφή βρέθηκε πίσω από τον Γάλλο Εστεμπάν Οκον και γέμισε τους καθρέπτες του. Ο Οκόν όμως ήταν σκληρό καρύδι για να τον αφήσει να τον προσπεράσει τόσο εύκολα.

Ο Φερστάπεν, τον προσπερνάει σε μια δεξιά στροφή και για να μην τον πετάξει η φυγόκεντρος επιχειρεί να πάρει τη γραμμή της στροφής. Ο Οκόν όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και παρέμεινε στις γραμμές του. Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν ρόδα με ρόδα και με ένα τετακέ βγήκαν και τα δυο εκτός πίστας.

Ο Ολλανδός, χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα να συνέθλει και συνέχισε με πείσμα. Η πρώτη θέση όμως που διεκδικούσε, είχε χαθεί. Ο Λούις Χάμιλτον ήταν πάλι νικητής.

Όταν τελείωσε ο αγώνας και ενώ οι πιλότοι βρισκόντουσαν στα πιτς, ο εξοργισμένος Φερστάπεν, πήγε και βρήκε τον συνάδελφο του Οκόν. Αφού του είπε δυο κουβέντες «στα γαλλικά» άρχισε να τον σπρώχνει και να του ζητάει τον λόγο.

Ο καβγάς δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με την παρέμβαση των υπευθύνων της f1 που μπήκαν στη μέση και χώρισαν τους δυο πιλότους. Τώρα βάσει του κανονισμού της formula 1, ο Ολλανδός πιλότος βρίσκεται αντιμέτωπος με τιμωρία για δυσφήμιση του αθλήματος και το πιθανότερο είναι να του επιβληθεί ποινή ίση με δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13