search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:59
MENU CLOSE

Ιδανικό… υπνωτικό για τον βασιλιά του Μαρόκου η ομιλία του Μακρόν (Video)

12.11.2018 14:00
Ιδανικό… υπνωτικό για τον βασιλιά του Μαρόκου η ομιλία του Μακρόν (Video) - Media

 

Ούτε η ομιλία του Εμάνουελ Μακρόν, ούτε καν η εντυπωσιακή παρουσία της Μελάνια Τραμπ δεν φάνηκαν τόσο ελκυστικά στον βασιλιά του Μαρόκου, Μοχάμεντ 6ο, όσο ο… «Μορφέας» που τον παρέσυρε στην… υπνηλία του.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ο Μαροκινός βασιλιάς φαίνεται να αποκοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γάλλου προέδρου, με τον Ντόναλντ Τραμπ να απορεί με την… απάθεια του βασιλιά Μοχάμεντ και να δείχνει τουλάχιστον απορημένος και εκνευρισμένος.

 

 

Με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο Παρίσι συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι αρχηγοί περίπου 70 κρατών και κυβερνήσεων.

Η κύρια τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με βασικό ομιλητή τον Εμμανουέλ Μακρόν, που προέτρεψε τους ηγέτες του κόσμου να απορρίψουν τον εθνικισμό τον οποίο χαρακτήρισε «προδοσία του πατριωτισμού», με τα λόγια του ωστόσο να μην εισακούγονται απ’ όλους τους υψηλούς καλεσμένους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:58