search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Συγκλονισμένο το Χόλιγουντ από τη πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια (Video)

12.11.2018 14:25
Συγκλονισμένο το Χόλιγουντ από τη πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια (Video) - Media

 

Οκτώ χιλιάδες πυροσβέστες αγωνίζονται νυχθημερόν με τις φλόγες ώστε να καταλαγιάσουν τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν επιφέρει τραγικό θάνατο τουλάχιστον 31 ανθρώπων.

 

Την ώρα που η μοίρα περισσοτέρων από 228 ανθρώπων αγνοείται, η περιβαλλοντική καταστροφή κρίνεται ανυπολόγιστη, καθώς η φωτιά έχει κάψει έως τώρα 179 κτίρια και εκπρόσωποι της πυροσβεστικής αναφέρουν ότι κινδυνεύουν 57.000.

Την ευρύτερη περιοχή έχουν εκκενώσει 52.000 κάτοικοι, ανάμεσά τους και αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ, που έχασαν ακίνητες περιουσίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σοκαρισμένος αλλά ταυτόχρονα και ευγνώμων Τζέραλντ Μπάτλερ που μπροστά στα αποκαΐδια, σχολίασε μέσα από τα social media: «Γύρισα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εκκένωση. Δύσκολες στιγμές για όλη την Καλιφόρνια. Εμπνέομαι από το κουράγιο, το θάρρος και τη θυσία των πυροσβεστών. Ευχαριστώ το Πυροσβεστικό Σώμα του Λος Άντζελες. Αν μπορείτε υποστηρίξτε αυτούς τους γενναίους άνδρες και τις γυναίκες στο SupportLAFD.org».

 

Ο διάσημος ηθοποιός είναι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το σημείο, γιατί το σπίτι του καθώς και όλα τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36