search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:55
MENU CLOSE

Μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά για το «πίθηκος ο Αντετοκούνμπο»

12.11.2018 15:45
Μήνυση κατά του Τάκη Τσουκαλά για το «πίθηκος ο Αντετοκούνμπο» - Media

 

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Τάκη Τσουκαλά κατέθεσε στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, εκ μέρους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, ο Παναγιώτης Δημητράς.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού “δημοσιογράφου” Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Παρατηρητηρίου, επισυνάπτοντας σχετικό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και βίντεο.

Σημειώνεται ότι, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, στο πλαίσιο αγώνα για την Euroleague, στην τηλεοπτική του εκπομπή ο Τάκης Τσουκαλάς χαρακτήρισε “πίθηκο” τον Θανάση Αντετοκούνμπο, θυμίζοντας αντίστοιχη αναφορά του επικεφαλής της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, πριν λίγα χρόνια για τον αδελφό του άσσου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52