search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Απίστευτες σκηνές με τη Μέρκελ: «Όχι, όχι, δεν είμαι η κυρία Μακρόν» (Video)

12.11.2018 15:47
Απίστευτες σκηνές με τη Μέρκελ: «Όχι, όχι, δεν είμαι η κυρία Μακρόν» (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο απρόοπτο συνέβη στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στη διάρκεια των εκδηλώσεων στη Γαλλία για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους βρέθηκε και μια Γαλλίδα κυρία ηλικίας 101 ετών που κλήθηκε για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις. Εκεί βρέθηκε μεταξύ της κ. Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Η κυρία, ελαφρώς μπερδεμένη, ρώτησε την Άνγκελα Μέρκελ αν είναι η… σύζυγος του κ. Μακρόν. Η Γερμανίδα καγκελάριος της απάντησε αρνητικά, ωστόσο, η κυρία επέμεινε προκαλώντας αμηχανία στους πάντες.

Τελικά, την κατάσταση έσωσε ο Εμανουέλ Μακρόν που πήρε την κυρία αγκαζέ και της ζήτησε να βγουν μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ φωτογραφία, ενώ η ίδια είπε ότι ελπίζει να είναι παρούσα και του χρόνου.

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο:

 

Πηγή: DW.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33