search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:04
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Το σώμα του Κατσίφα κρατήθηκε για να «σβηστούν» τα ίχνη της δολοφονίας

12.11.2018 18:48
Κακλαμάνης: Το σώμα του Κατσίφα κρατήθηκε για να «σβηστούν» τα ίχνη της δολοφονίας - Media
 
Στην ορθότητα της πρωτοβουλίας του να ζητήσει την τήρηση ενός λεπτού σιγή επέμεινε κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ .Κακλαμάνης επανέλαβε την άποψή του πως ο Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία ενώ -μιλώντας όπως είπε με την ιδιότητα του ιατρού- εξέφρασε τη γνώμη ότι σκοπός της αλβανικής πλευράς ήταν να σβήσει τα ίχνη της δολοφονίας εξ ου και κράτησε τόσες ημέρες το πτώμα.
 
«Σας μιλώ ως ιατρός. Οι Αλβανοί δεν έδιναν τόσες ημέρες το σώμα του Κατσίφα με σκοπό να σβήσουν τα ίχνη της δολοφονίας» είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί προσωπικά στον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας: «Θα έπρεπε να έχετε τηλεφωνήσει στον Αλβανό ομόλογό σας και να διαμαρτυρηθείτε εντονότατα για τη μη παράδοση του νεκρού στην οικογένειά του».
 
Καταλήγοντας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι δεν παραβίασε ούτε τον Κανονισμό ούτε τους εθιμικούς κανόνες του Κοινοβουλίου προκαλώντας όποιον έχει αντίθετη άποψη να του καταθέσει πρόταση μομφής. Το σχετικό σενάριο ωστόσο απορρίφθηκε ομόφωνα.
 
Πηγή: enikos.gr/real.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03