search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:04
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι πόλεις με τις ιδανικότερες συνθήκες διαβίωσης παγκοσμίως – Χαμηλά η Αθήνα (Video)

12.11.2018 19:13
Αυτές είναι οι πόλεις με τις ιδανικότερες συνθήκες διαβίωσης παγκοσμίως – Χαμηλά η Αθήνα (Video) - Media

Η ύπαρξη πανεπιστημίων και μουσείων, οι κατάλληλες συνθήκες για επιχειρηματική και επενδυτική δραστηριότητα, οι συνθήκες ασφαλείας, ο βαθμός ανάπτυξης των συγκοινωνιών, η πολιτιστική ποικιλομορφία, τα τουριστικά αξιοθέατα, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι μερικοί από τους 24 συνολικά παράγοντες, βάση των οποίων διαμορφώθηκε η λίστα με τις καλύτερες πόλεις παγκοσμίως που δημοσιεύτηκε από την εταιρία Resonance Concustancy.

Η Αθήνα βρίσκεται στην 72η θέση, με την εταιρεία να σχολιάζει στο σχετικό απόσπασμα: «Η αρχαία πρωτεύουσα είχε μια δύσκολη δεκαετία, αλλά έχει επανέλθει πιο δυνατή, όπως κάνει πάντα».

Η χειρότερη πόλη για να ζει κανείς σύμφωνα με την έρευνα είναι το Μπρίστολ. Όσον αφορά τις δέκα πόλεις του κόσμου με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης;

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:02