search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Συνελήφθη υπό το βάρος 56 κατηγοριών ο πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

12.11.2018 21:21
Συνελήφθη υπό το βάρος 56 κατηγοριών ο πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας! - Media

 

Μπλεγμένος για τα… καλά βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή μαζί με τον πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων Juve Leo. Οι δύο άνδρες κατηγορούνται από τις αστυνομικές αρχές για την «τραμπούκικη» επίθεση σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου τον Μάιο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των «λιονταριών» κατηγορείται για 56 αδικήματα, μεταξύ αυτών για άσκηση βίας και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μάλιστα, οι πορτογαλικές Αρχές είχαν ερευνήσει την προηγούμενη εβδομάδα το σπίτι του Καρβάλιο, ο οποίος θα απολογηθεί στους δικαστές την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών μετά από έρευνες της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17