search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Μέι: Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

12.11.2018 22:00
Θρίλερ με τη Μέι: Φαίνεται ότι... δεν πέφτει - Media

 

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός εκκρεμών ζητημάτων που παραμένουν άλυτα με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit, καθώς οι δύο πλευρές πλησιάζουν στο «τελικό στάδιο» των διαπραγματεύσεων για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από το μπλοκ.

«Οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μας βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο», τόνισε η βρετανίδα πρωθυπουργός σε ομιλία της στο Guildhall του Λονδίνου.

«Εργαζόμαστε εξαιρετικά επίπονα, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, για να σημειώσουμε πρόοδο στα εναπομείναντα ζητήματα στη Συμφωνία Αποχώρησης, τα οποία είναι σημαντικά».

«Και οι δύο πλευρές επιθυμούν την επίτευξη μιας συμφωνίας. Αλλά αυτό που διαπραγματευόμαστε είναι υπερβολικά δύσκολο», τόνισε η Μέι.

«Αυτό δεν θα είναι μια συμφωνία με κάθε κόστος», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08