search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:16
MENU CLOSE

Αυτή η γυναίκα κέρδισε 1.000.000 λίρες στο λαχείο και ψάχνει να πληρώσει για να αποκτήσει εραστή (Photos)

13.11.2018 09:10
Αυτή η γυναίκα κέρδισε 1.000.000 λίρες στο λαχείο και ψάχνει να πληρώσει για να αποκτήσει εραστή (Photos) - Media

Η νεαρότερη νικήτρια του λαχείου στην Αγγλία που κέρδισε 1.000.000 λίρες, ψάχνει διαδικτυακά για εραστή. Και μάλιστα με το αζημίωτο (για τον εραστή) αφού η Τζέιν Πάρκ δηλώνει ότι θα του εξασφαλίσει ετήσιο εισόδημα 60.000 λιρών.

Μάλιστα η 23χρονη γυναίκα έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο στην οποία οι επίδοξοι εραστές γράφουν τα στοιχεία τους και βάζουν και τη φωτογραφία τους προκειμένου εκείνη να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει.

Η ίδια λέει ότι έχει απογοητευτεί από τους άνδρες και από τις προηγούμενες της σχέσεις που της ράγισαν την καρδιά και ψάχνει να βρει κάτι διαφορετικό μέσα από αυτήν την πλατφόρμα.

Στη φόρμα εραστών στο ίντερνετ που έχει ανεβάσει, η ίδια εμφανίζεται με μια φωτογραφία ντυμένη Baywatch

Φίλος της που μίλησε ανώνυμα σε μέσα ενημέρωσης, είπε ότι η Τζειν είναι μια εξαιρετικά καλή κοπέλα η οποία όμως είναι ανασφαλής και έχει προδωθεί κατά το παρελθόν από τις αγάπες της.

Η Τζέιν σήμερα είναι 23 αλλά κέρδισε το λαχείο όταν ήταν 17. Από τότε άρχισε να επενδύει την περιουσία της σε ακίνητα και σε μετοχές. Δεν παραμέλησε όμως τον εαυτό της. Ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό σε πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να τελειοποίησει την εξωτερικής της εμφάνιση.

Ζει σε ένα πολυτελές προάστιο του Εδιμβούργου σε ένα τεράστιο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15