search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Αγωγή κατά Novartis καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης

13.11.2018 18:24
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media

 

Στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της εταιρείας Novartis προχωρεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει αποστείλλει εξώδικο στην εταιρεία, με το οποίο της ζητούσε να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι έχει χρηματιστεί.

Συγκεκριμένα, στο εξώδικο ανέφερε ότι «σας καλώ εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επίδοση της παρούσης , ήτοι έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 , να λάβετε δημόσια θέση αναφορικά με τα δυσώδη λήμματα που παροχετεύουν στην κοινωνία οι συκοφαντικοί κρουνοί των πολιτικών μου αντιπάλων περί δήθεν χρηματισμού μου από την εταιρία σας. Σας δηλώνω ότι εάν δεν τοποθετηθείτε δημόσια εντός της τασσόμενης προθεσμίας , η στάση σας αυτή θα θεωρηθεί ότι συνδράμετε άμεσα τους συκοφάντες μου άλλως με συκοφαντείτε και σείς δια της παραλείψεως σας να αποκαλύψετε την αλήθεια και κατά συνέπεια θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων αρχών για άρση της προσβολής της προσωπικότητάς μου και χρηματική ικανοποίηση για την τεράστια ηθική βλάβη που μου προκαλείτε».

Η διορία πέρασε και όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης θα προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με διασύρει». Όπως είπε, θα πάει την υπόθεση στο δικαστήριο και εκεί η εταιρεία θα κληθεί να παρουσιάσει ό,τι στοιχεία έχει προκειμένου να γλιτώσει από τα δύο εκατ. ευρώ «που ζητώ ως αποζημίωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11