search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:35
MENU CLOSE

Θλίψη στον Βόλο για τον χαμό 42χρονης – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

14.11.2018 12:17
Θλίψη στον Βόλο για τον χαμό 42χρονης – Ήταν μητέρα τριών παιδιών - Media

 

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του θανάτου 42χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Η 42χρονη Μαρίνα Αινιάδα, έφυγε πρόωρα από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες.

Η άτυχη 42χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσβλήθηκε από λευχαιμία πριν από περίπου δύο χρόνια και παρόλο που φαίνονταν ότι ανταποκρίνονταν θετικά ο οργανισμός της στη θεραπεία και είχε συνέλθει, τις τελευταίες ημέρες υποτροπίασε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για νοσηλεία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς η 42χρονη δεν τα κατάφερε και άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της. Η Μαρίνα Αινιάδα, κατάγονταν από την Βόρειο Ηπειρο και τα τελευταία 30 χρόνια διέμενε μόνιμα στον Βόλο, όπου παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Χριστοδούλου. Είχε τρία παιδιά, ένα αγόρι 21 ετών και δύο κορίτσια, 19 και 18 χρόνων. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Νέας Ιωνίας.

Πηγή: taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:35