18/07/2019 10:51:38

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου: «Δεν ξεχνάω ποτέ τη γυναίκα μου και το παιδί μου» (Video)

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου: «Δεν ξεχνάω ποτέ τη γυναίκα μου και το παιδί μου» (Video) - Media

 

Νέα σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να ανοίξει ο Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος πριν δύο χρόνια περίπου είχε δει την οικογένειά του να χάνεται σε δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια του.

Πρόκειται για το περιστατικό κατά το οποίο ο γιος του ιδιοκτήτη του Τζάμπο είχε πέσει με πολλά χιλιόμετρα με την Πόρσε του  πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου μέσα στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα και το παιδί του.

Σήμερα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου»- προχωρά μπροστά τη ζωή του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο.

Πρόκειται για μια κοπέλα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Αναφερόμενοι στο χαρμόσυνο γεγονός, συγγενείς και φίλοι τονίζουν ότι ο Υπάτιος δεν ξεχνά ποτέ τη γυναίκα του και το παιδί του, όμως η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας οφείλει να την ακολουθήσει…

Πρόσφατα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε εκφράσει αυτήν του την πεποίθηση μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.