search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:41
MENU CLOSE

ΝΔ: Η κυβερνητική σιωπή για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ δείχνει ενοχή

14.11.2018 17:56
Στην τελική ευθεία η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ: Κατατίθεται το ν/σ τέλη Οκτωβρίου - Media

 

Στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και των καταγγελιών που έκανε χθες ο κατηγορούμενος πρώην πρόεδρος της Επιχείρησης Θεόδωρος Κιτσάκος ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί γνώριζαν τους χειρισμούς του, επανήλθε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση υπό τον τίτλο «η σιωπή είναι ενοχή», ούτε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησαν στα ερωτήματα που έθεσε δια της εκπροσώπου της, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ, ειδικότερα, αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία διά της εκπροσώπου της ζήτησε από το πρωί συγκεκριμένες απαντήσεις για την εμπλοκή τουλάχιστον έξι υπουργών στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.

Ο κύριος Τσίπρας που ήταν στη Βουλή δεν απάντησε. Ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος που συνήθως πετάει λάσπη πιο γρήγορα από τη σκιά του, θα δώσει απαντήσεις για αυτό το μείζον πολιτικό ζήτημα; Η παριστάνει ότι δεν άκουσε;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24