search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:33
MENU CLOSE

Τσουκαλάς για Αντετοκούνμπο: Θα λογοδοτήσει στο ΕΣΡ και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

14.11.2018 18:04
Κορωνοϊός: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα…» - Ο Μόσιαλος πόσταρε Τσουκαλά για το εμβόλιο (Video) - Media

 

Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καλείται να απολογηθεί ο Τάκης Τσουκαλάς, για τα όσα είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα τον χαρακτήρισε πίθηκο, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα με τους Ερυθρόλευκους, την περασμένη Παρασκευή.

«Ενα μπ@@@@@λο είστε. Με έναν πίθηκο. Εκείνος ο Αντεμπακούκο πίθηκος είναι. Τι είναι αυτά που κάνει ο καραγκιόζης; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του», ειπώθηκε στον αέρα, με όσα έλαβαν χώρα να μην περνούν«στα ψιλά»…

Η ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάκης Τσουκαλάς κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της Euroleague προκάλεσε σάλο προκάλεσε την μήνυση στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της από τον Παναγιώτη Δημητρά από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρει το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που εστάλη στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: pagenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15