search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:55
MENU CLOSE

Δεκάχρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει: Δεχόταν μπούλινγκ για τα κιλά της

14.11.2018 19:14
Δεκάχρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει: Δεχόταν μπούλινγκ για τα κιλά της - Media

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ιστορία της 10χρονης Lilly-Jο, που επιχείρησε να δώσει τέρμα στη ζωή της μην αντέχοντας άλλο τον εξευτελισμό που υφίστατο από συνομηλίκους της για το σωματικό της βάρος.

Μάλιστα, η οικογένεια της, έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εισαγωγή της σε νοσοκομείο, λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, προκειμένου να εκφράσει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της μάστιγας του μπούλινγκ.

Όπως αναφέρει η Jess Brown, μητέρα της 10χρονης, η οικογένεια έδινε έναν συνεχόμενο αγώνα για να στηρίξει ψυχολογικά το παιδί, για το οποίο η καθημερινότητα στο σχολείο ήταν μια πραγματική μάχη, έχοντας παράλληλα να αντιπαλέψει την αδιαφορία του εκπαιδευτικού προσωπικού από το οποίο ζητούσαν μάταια επί 12 συνεχόμενες εβδομάδες να δώσει μια λύση στο πρόβλημα.

«Κατάλαβα ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα την Δευτέρα, βλέποντας την Lilly-Jo να αρνείται να φάει και να δείχνει εξουθενωμένη. Αφού επέμεινα μου παραδέχτηκε ότι είχε πάρει χάπια.

Τρέξαμε στα επείγοντα. Νόμιζα θα πεθάνει! Νιώθω αηδία για το γεγονός ότι η κόρη μου υφίσταται τέτοιες συμπεριφορές και κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό.» Εξέφρασε σε έντονο ύφος η μητέρα.

«Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει. Θα την απομακρύνουμε από το εν λόγω σχολείο. Αρνούμαι να θάψω το παιδί μου λόγω μπούλινγκ.» συνεχίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κα Brown προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους γονείς του κοριτσιού που φέρεται να ασκούσε μπούλινγκ στην Lilly Jo για να εισπράξει από αυτούς πλήρη απαξίωση, εξύβριση και απειλές.

«Τους έδειξα τις φωτογραφίες της Lilly Jo στο νοσοκομείο για να καταλάβουν τον αντίκτυπο των πράξεων τους στο παιδί μου. Γέλασαν και με έβρισαν.»

Παράλληλα, συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της μικρούλας η οποία προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τα όσα υπέμενε το τελευταίο διάστημα, κλείνοντας με την φράση «Δεν θέλω να πεθάνω.».

Πηγή: skai

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53