18/10/2019 18:09:56

Στον Άγιο Παντελεήμονα ο Παύλος Γερουλάνος: Συμβολίζει την ανάγκη για συνύπαρξη

Στον Άγιο Παντελεήμονα ο Παύλος Γερουλάνος: Συμβολίζει την ανάγκη για συνύπαρξη - Media
 
Με κατοίκους και καταστηματάρχες στη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα συνομίλησε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.
 
Οι πολίτες της περιοχής μοιράστηκαν μαζί του τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις τους για τα ζητήματα της ιστορικής συνοικίας.
 
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος «Είναι πολύ εύκολο να βάζει κανείς ταμπέλες και να απομονώνει τον συμπολίτη του. Το σημαντικό είναι οι άνθρωποι που νιώθουν απομόνωση να αισθανθούν ότι ο δήμος είναι δίπλα τους. Ο Άγιος Παντελεήμονας, είναι μια γειτονιά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Συμπυκνώνει πολλές όψεις και παθογένειες από τα χρόνια της κρίσης. Συμβολίζει την ανάγκη για συνύπαρξη, αλληλεγγύη και κυρίως την υποχρέωση για μέριμνα και φροντίδα από πλευράς του Δήμου. Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να νιώσουν ότι είμαστε κοντά τους. Ουσιαστικά και με συγκεκριμένες προτάσεις. Τους το οφείλουμε. Τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που προτείνουν. Είμαστε εδώ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.