search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Καθηγήτρια μουσικής έκανε σεξ με δυο μαθητές της, ύστερα από την πρόβα της χορωδίας (Photos)

15.11.2018 07:09
Καθηγήτρια μουσικής έκανε σεξ με δυο μαθητές της, ύστερα από την πρόβα της χορωδίας (Photos)  - Media

 

Η Λόρι Σόφλτει είναι καθηγήτρια μουσικής σε σχολείο του Κόβεντρι. Η Λόρι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή μέθυσε και αποπλάνησε με σεξ δυο 17χρονους εκείνη την εποχή, αμέσως μετά την πρόβα της χορωδίας.

Στο δικαστήριο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τους δυο 17χρονους να περιγράφουν γλαφυρά κάθε στιγμή της ερωτικής πράξης.

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιός της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σεξ», είπε ο ένας εξ αυτών.

Ενώ η εφημερίδα Sun αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η καθηγήτρια μουσικής το είχε ξανακάνει και παλιότερα με άλλον μαθητή της. Γράφει η εφημερίδα από την κατάθεση του άλλου νέου: «Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σεξ»

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας και οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες επειδή ο ένας από τους δυο 17χρονους που σήμερα είναι 23, το εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον οικογενειακό του γνωστό που ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Εκείνος το έψαξε, ξετύλιξε το κουβάρι και κατήγγειλε την Λόρι στις Αρχές.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Λόρι απολύθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν, ενώ στο δικαστήριο έπεσε στα μαλακά που την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:24