19/02/2020 22:28:16

Άνοιξαν τη βρύση και έτρεχε μαύρο νερό (Photo)

Άνοιξαν τη βρύση και έτρεχε μαύρο νερό (Photo) - Media

 

Λασπόνερο έτρεχε από τις βρύσες κάποιων σπιτιών χθες το μεσημέρι στα Λεχαινά Ηλείας, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι είχε συμβεί.

Όπως αναφέρει η patrisnews, προχθές το μεσημέρι μια λάθος κίνηση εκσκαπτικού μηχανήματος του «Ηρακλή» που τοποθετούσε τις παροχές του βιολογικού στα Λεχαινά και ο αγωγός του δικτύου ύδρευσης έσπασε.

Κάποιες περιοχές στα Λεχαινά έμειναν χωρίς νερό για περίπου δέκα ώρες. Η ζημιά αποκαταστάθηκε κάποιες ώρες αργότερα από τον «Ηρακλή», αλλά στο μεταξύ στον αγωγό είχαν περάσει χώματα που έφθασαν υπό την μορφή λάσπες στις βρύσες κάποιων σπιτιών.

Μαύρο νερό

Αρκετοί κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για το λασπόνερο που έβγαινε για κάποια λεπτά από τις βρύσες τους. Ο κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος, συνταξιούχος, που διαμένει με την οικογένειά του στις εργατικές κατοικίες έφθασε στο σπίτι του χθες το μεσημέρι και όταν επιχείρησε να κάνει μπάνιο, αντίκρισε μαύρο νερό στη μπανιέρα του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.