search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:11
MENU CLOSE

H δραματική σειρά του Μπεν Στίλερ, η 3η σεζόν του The Last Kingdom & η Ιταλική σειρά My Brilliant Friend κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV

15.11.2018 15:44
H δραματική σειρά του Μπεν Στίλερ, η 3η σεζόν του The Last Kingdom & η Ιταλική σειρά My Brilliant Friend κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV - Media Gallery 2

Πολυσυζητημένες σειρές και κινηματογραφικά blockbuster ξεχωρίζουν σε Α’ προβολή αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

 

Στο COSMOTE CINEMA 4HD οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες σειρών. Η δραματική μίνι σειρά Escape At Dannemora, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου ηθοποιού Μπεν Στίλερ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Δευτέρα 19/11 στις 00.00, 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική. Η νέα μίνι σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορία μίας εργαζόμενης φυλακών στη Νέα Υόρκη, η οποία αναπτύσσει ερωτικές επαφές με δύο κρατούμενους και τους βοηθάει να δραπετεύσουν.

 Η τηλεοπτική μεταφορά του εκδοτικού φαινομένου & best selling «τετραλογίας της Νάπολης» της Ιταλίδας συγγραφέα Έλενα Φερράντε, My Brilliant Friend, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22/11, στις 22.00. Η σειρά αφηγείται την ιστορία δύο γυναικών, της Έλενα και της Ραφαέλα, με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νάπολης, ξεκινώντας από την παιδική τους ηλικία τη δεκαετία του ’50.

Επίσης, η βασισμένη στη σειρά μυθιστορημάτων του Bernard Cornwell «The Saxon Tales», δραματική ιστορική σειρά The Last Kingdom επιστρέφει με 3η σεζόν, μεταφέροντάς μας μεταξύ του 892 και του 893 μ.Χ, όταν ο Uhtred (Αλεξάντερ Ντρέιμον) αναλαμβάνει την αρχηγεία του βασιλείου και μάχεται ενάντια στους Βόρειους εκ μέρους του βασιλιά Alfred. Αργότερα καθώς ο βασιλιάς πεθαίνει, ο Uhtred έρχεται αντιμέτωπος με την ενδεχόμενη καταστροφή του βασιλείου (Παρασκευή 23/11, 23.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχεται σε Α’ προβολή η τελευταία ταινία του βραβευμένου με 3 OSCAR® Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, Αόρατη Κλωστή (Phantom Thread), στην οποία ενσαρκώνει τον καταξιωμένο μόδιστρο Ρέινολντς Γούντκοκ, του οποίου η ζωή αλλάζει όταν συναντά την Άλμα, μια νεαρή γυναίκα (Κυριακή 18/11, 21.00, ζώνη Blockbuster). Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο 8 φορές υποψήφιος για OSCAR, Πολ Τόμας Άντερσον. Επίσης, στο κανάλι ξεχωρίζουν η μαύρη κωμωδία The Party (Τετάρτη 15/11, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), καθώς και η δραμεντί ιταλικής παραγωγής Θαυμάσιος Βοκάκιος (Wondrous Boccaccio) (Τρίτη 20/11, 21.00) – όλα σε Α΄ προβολή. Την Τετάρτη 21/11 στις 21.00, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του δραματικού θρίλερ Η Αποικία (Colonia) του βραβευμένου με OSCAR® Φλόριαν Γκάλενμπεργκερ, με την Έμα Γουάτσον, ενώ την Πέμπτη 22/11, παρακολουθούμε αυτή της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, Το Φεγγάρι του Δία (Jupiter’s Moon), για έναν νεαρό μετανάστη που πυροβολείται όταν προσπαθεί να διασχίσει τα σύνορα της Ουγγαρίας (21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, τα βλέμματα συγκεντρώνει η πρεμιέρα του οσκαρικού Εγώ, η Τόνια (I, Tonya) με τους Μάργκο Ρόμπι, Σεμπάστιαν Σταν και Άλισον Τζάνεϊ. H ταινία μετέφερε στη μεγάλη οθόνη την ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη τη δεκαετία του ’90 με πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες καλλιτεχνικού πατινάζ Τόνια Χάρντινγκ και Νάνσι Κέριγκαν (Σάββατο 17/11, 22.00). Στο κανάλι έρχονται επίσης σε Α’ τηλεοπτική προβολή το θρίλερ Σε Ακολουθεί (It Follows) και το κωμικό δράμα Άσφαλτος (Macadam Stories) με την Ιζαμπέλ Ιπέρ, με  επίκεντρο 6 αγνώστους, των οποίων οι ζωές, ύστερα από ένα τυχαίο συμβάν, διασταυρώνονται (Δευτέρα 19/11, 22.00). Την Τρίτη 20/11, στις 22.00, προβάλλεται επίσης, η ταινία Παιχνίδι Κατασκόπων (Spy Game), στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος στον μοναδικό Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, από τη Δευτέρα 19/11, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση το blockbuster Mamma Mia! Here We Go Again, συνέχεια του αγαπημένου allstar cast μιούζικαλ Mamma Mia! με τους Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Πιρς Μπρόσναν και Αμάντα Σάιφριντ.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10