30/11/2020 16:07:11

«Τρέχει» για το ενδεχόμενο ανάληψης του Μουντιάλ 2030, ο Βασιλειάδης

«Τρέχει» για το ενδεχόμενο ανάληψης του Μουντιάλ 2030, ο Βασιλειάδης - Media

 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε την πρωτοβουλία και με επιστολή του προς τους ομολόγους του σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία, τους κάλεσε σε συνάντηση για την προοπτική της συνδιοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κινείται στην κατεύθυνση της συνεννόησης με τους ομολόγους του στις άλλες χώρες που εμφανίστηκαν στο πλάι της Ελλάδας, μπροστά στο ενδεχόμενο ανάληψης της διοργάνωσης του Μουντιάλ σε 12 χρόνια.

Με επιστολή του στους αντίστοιχους υπουργούς/υφυπουργούς Αθλητισμού σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία, τους καλεί σε συνάντηση για το θέμα κι άπαντες οριστικοποίησαν το «ραντεβού», που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι στις 23 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα παρουσιαστούν στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Αθλητισμού στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν καταθέσει επίσης υποψηφιότητα από κοινού Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη και Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία, ενώ ενδιαφέρον έχουν εξάλλου εκφράσει «συμμαχικά» και η Αγγλία με την Ουαλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

 

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.