search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ της Ευρωλίγκας εστιάζει στον Μπλατ και στον «βασιλιά Σπανούλη» (Video)

15.11.2018 17:45
Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ της Ευρωλίγκας εστιάζει στον Μπλατ και στον «βασιλιά Σπανούλη» (Video) - Media

 

“16 ομάδες, 9 έθνη, ένας στόχος… 8 μήνες ιδρώτα και δάκρυα! Αυτή είναι η ιστορία… Αυτό είναι «Το ταξίδι» “.

Με αυτές τις λέξεις προλογίζεται το «The Journey», μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ που εγκαινιάζει η EuroLeague, που επικεντρώνεται μέσα από πρόσωπα, στις ομάδες που απαρτίζουν το φετινό θεσμό. Το πρώτο επεισόδιο επικεντρώνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη ΤΣΣΚΑ, την Μπάγερν Μονάχου, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

 

Η καθημερινότητα του Λάσο, δείχνει και την… «καθημερινότητα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναλύεται μέσα από τα μάτια του Κάιλ Χάινς.

Στη συνέχεια η Μπάγερν Μονάχου εστιάζεται μέσα από τον κόουτς Ράντονιτς, αλλά η Ευρωλίγκα δεν αφήνει απ’ έξω το ποδόσφαιρο, μια και στο άκουσμα Μπάγερν, μοιραία το μυαλό των περισσοτέρων πάει στην γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου. Όπως διευκρινίζουν όμως, οι Ρόμπεν και Χάβι Μαρτίνεθ, «ο σύλλογος Μπάγερν είναι μια οικογένεια και για οι φίλαθλοι την υποστηρίζουν θερμά είτε παίζει ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ».

Στο κομμάτι της Φενέρμπαχτσε γίνεται ειδική μνεία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποθεώνεται και από τον Λόβερν και το πρώτο επεισόδιο ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό!

«Αθήνα, η πόλη των θρύλων…Στον Πειραιά, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο βασιλιάς! 3 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, 3 φορές MVP. 5 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση όμως, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Εδώ έρχεται ο Ντέιβιντ Μπλατ! Η κατάκτηση του ΝΒΑ, της Ευρωλίγκας και του Eurocap έχει το όνομά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αφιερωματικό βίντεο και ακολούθως φιλοξενούνται δηλώσεις του Αμερικανοισραηλινού κόουτς.

Αφού αποθέωσε την Ελλάδα και την Αθήνα, ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξέρω σε τι φάση βρισκόμαστε τώρα, σε τι φάση θέλουμε να φτάσουμε, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος για να τον διανύσουμε και να τα καταφέρουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:29