search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Προειδοποιεί ο Σελούκ: «Αν συνεχιστεί αυτό με τον Τουρέ θα σκεφτούμε να φύγουμε τον Γενάρη»

15.11.2018 18:39
Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Τουρέ και... εκτός πλάνων - Media

Με παρέμβαση του στο gazzetta.gr ο Ουκρανός ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, μιλάει για τον παραγκωνισμό του πελάτη του και σχολιάζει τα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο ιδιόρρυθμος μάνατζερ προειδοποιεί πως αν δεν αυξηθούν τα λεπτά συμμετοχής του Ιβοριανού μέσου, τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από την ομάδα!

«Ο Γιάγια Τουρέ ήρθε στον Ολυμπιακό με δική του επιθυμία για να βοηθήσει τον σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή. Είναι καθαρά θέμα προπονητή εάν παίζει η δεν παίζει. Κάποιοι λένε πως είναι μεγάλος. Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα σε αυτό. Ο Τότι έπαιζε στη Ρόμα μέχρι τα 40 του. Ο Γιάγια μπορεί να παίξει για άλλα πέντε χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον Ολυμπιακό, αυτό θα πρέπει να τους απασχολεί όλους» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέλουκ και στη συνέχεια υπενθύμισε:

«Έχει κερδίσει πιο πολλούς τίτλους και φτάσει σε επιτυχίες που κανείς άλλος στον Ολυμπιακό δεν έχει σημειώσει. Έπαιξε στην Μπαρτσελόνα και θεωρείται legend στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα πρέπει να τον συμβουλεύονται στον σύλλογο. Το αξίζει με όσα έχει καταφέρει. Ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχή δεν σκόραρε με τη Γιουβέντους, όμως στη συνέχεια βρήκε τον ρυθμό του».

Ακολούθως, ο Σέλουκ έκανε λόγο ακόμη και για αποχώρηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. «Ο Τουρέ είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που έχει αποδείξει τον επαγγελματισμό του. Αν τον θέλουν τον Γιάγια οκ, αν δεν τον θέλουν πάλι εντάξει. Τον ήθελε η Βιγιαρεάλ που είναι ένας δυνατός σύλλογος στην Ισπανία, ενώ πλέον αγωνίζεται και ως κοινοτικός. Το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πλέον, οι πιθανότητες να φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι πολλές αν δεν αλλάξει κάτι. Ο Γιάγια ήρθε για να προσφέρει, αλλά μάλλον κανείς δεν θέλει να τον βοηθήσει. Νομίζουν ότι ξέρουν πιο πολύ μπάλα απ’ όλους. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια για τον Τουρέ και όχι λεφτά. Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι να μην χάνει από τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, ούτε να φέρνει ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, πράγματα δηλαδή που δεν συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι να νικάει ο Ολυμπιακός και όχι το αν μιλάω εγώ».

Στη συνέχεια, ο Σέλουκ αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Έχω συνηθίσει να είμαι ειλικρινής. Εγώ δεν θα πω στον Μαρινάκη φανταστικά πράγματα όπως κάνουν οι άλλοι για να τον κολακεύω. Δεν θα ακούσει αυτά που του αρέσουν αλλά θα του πω την αλήθεια. Ξέρω πως μπορεί να μην μου ξαναμιλήσει, να μην ξανασυνεργαστούμε ή να μην πάρει δικό μου παίκτη αλλά οφείλω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν για την κουζίνα και όχι για ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο προπονητής για τον Γιάγια. Κάποιοι δεν τον θέλουν για να μην αποκτήσει δύναμη. Ο κοόυτς δεν τον έβαλε και έχασαν από τον ΠΑΟΚ.

Κόντρα στη Ντουντελάνζ αγωνίστηκε για 32 λεπτά και τα στατιστικά του ήταν άριστα. Έδωσε 44 πάσες, εκ των οποίων το 95% ήταν σωστές και έκανε πολλά άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχασε την μπάλα. Γιατί να μην παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Είδατε, δεν νίκησε ο Ολυμπιακός. Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και να κερδίζει με 1-0 αντί για 5-0 την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και μάλιστα με γκολ στη εκπνοή; Λένε στον Μαρινάκη πως είναι μια ‘καταστρόφα’ ο Γιάγια, πως είναι αργός και δεν βλέπουν πως ο Ολυμπιακός δεν νίκησε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Τέλος, ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ απείλησε με αποχώρησε αν δεν αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη του. «Τους ενημερώνω πως αν λύσουμε το συμβόλαιο δεν θα ζητήσουμε λεφτά για το δεύτερο εξάμηνο. Έχω καλή πρόθεση. Ο Τουρέ ξέρει 10 φορές περισσότερη μπάλα από όλους. Αγαπάει τους οπαδούς της ομάδας, αλλά ένα γκρουπ ανθρώπων μέσα από την ομάδα θέλει να του κάνει κακό. Παίρνουν λεφτά και δεν κάνουν τίποτα. Με τον αθλητικό διευθυντή τι κάνουν; Ο άνθρωπος δεν ξέρει μπάλα και καλύτερα να ασχοληθεί με τη μαγειρική καθαρίζοντας πατάτες και ντομάτες. Ο Τουρέ σε καμία περίπτωση δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για να κάνει τον κλόουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:25