22/09/2020 08:16:08

Νεογέννητο μωράκι έπεσε σε βόθρο και οι πυροσβέστες βούτηξαν μέσα για να το σώσουν (Video)

Νεογέννητο μωράκι έπεσε σε βόθρο και οι πυροσβέστες βούτηξαν μέσα για να το σώσουν (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ντεγιανγκ στην επαρχία Σιτσουάν. Η μητέρα πήρε το παιδί της στη δημόσια τουαλέτα στην οποία είχε ανάγκη να πάει. Εκεί κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους το παιδί έπεσε σε μια τρύπα η οποία οδηγούσε στον βόθρο. Η μητέρα βγήκε πανικόβλητη έξω από την τουαλέτα και άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική. Το παιδί ζούσε, δεν είχε βυθιστεί στα περιττώματα.

Ο μόνος τρόπος για να το φτάσουν οι πυροσβέστες ήταν από μια τρύπα που είχε ο βόθρος, και η οποία βρισκόταν στην οροφή της ταράτσας.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν και ετοιμάστηκαν. Ένας από αυτούς φόρεσε ιμάντες και οι άλλοι άρχιζαν να τον κατεβάζουν στο κενό. Τελικά έφτασε το παιδί που ήταν πασαλειμμένο με αίμα και ακαθαρσίες. Το σκούπισε και τότε οι άλλοι πυροσβέστες άρχισαν να τον τραβούν επάνω. Η όλη επιχείρηση διήρκησε 30 λεπτά. Το παιδί δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.