search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Νεογέννητο μωράκι έπεσε σε βόθρο και οι πυροσβέστες βούτηξαν μέσα για να το σώσουν (Video)

16.11.2018 10:55
Το θαύμα της ζωής - Η καρδιά μικροσκοπικού νεογέννητου σταμάτησε για 40 λεπτά και επανήλθε (Photos) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ντεγιανγκ στην επαρχία Σιτσουάν. Η μητέρα πήρε το παιδί της στη δημόσια τουαλέτα στην οποία είχε ανάγκη να πάει. Εκεί κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους το παιδί έπεσε σε μια τρύπα η οποία οδηγούσε στον βόθρο. Η μητέρα βγήκε πανικόβλητη έξω από την τουαλέτα και άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική. Το παιδί ζούσε, δεν είχε βυθιστεί στα περιττώματα.

Ο μόνος τρόπος για να το φτάσουν οι πυροσβέστες ήταν από μια τρύπα που είχε ο βόθρος, και η οποία βρισκόταν στην οροφή της ταράτσας.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν και ετοιμάστηκαν. Ένας από αυτούς φόρεσε ιμάντες και οι άλλοι άρχιζαν να τον κατεβάζουν στο κενό. Τελικά έφτασε το παιδί που ήταν πασαλειμμένο με αίμα και ακαθαρσίες. Το σκούπισε και τότε οι άλλοι πυροσβέστες άρχισαν να τον τραβούν επάνω. Η όλη επιχείρηση διήρκησε 30 λεπτά. Το παιδί δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:21