25/06/2019 03:42:22

Πρόσωπο - έκπληξη στο OpenTV: Η επιστροφή που θα συζητηθεί...

Πρόσωπο - έκπληξη στο OpenTV: Η επιστροφή που θα συζητηθεί... - Media

 

Ένα κανάλι που θέλει να λογίζεται ως ανταγωνιστικό στα υπόλοιπα ιδιωτικά πρέπει να έχει γεμάτες όλες τις ζώνες του, ακόμα και τις μεταμεσονύχτιες. Και στο Open φρόντισαν να καλυφθεί και αυτή η ζώνη με μία εκπομπή δοκιμασμένη σε αυτή τη ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελλά οι άνθρωποι του Open έχουν έρθει σε συμφωνία με ένα πρόσωπο που θα παρουσιάσει μία late night εκπομπή τύπου talk show γεμίζοντας και άλλο το βραδινό πρόγραμμα εκτός από το «Project Runway».

Με την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ίδια ζώνη στον ΑΝΤ1 και με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι ήδη στο αέρα εδώ και μερικές εβδομάδες στον ΑLPHA το πρόσωπο αυτό θα έπρεπε να είναι ψημένο στον ανταγωνισμό αλλά και στις ανάγκες ενός τέτοιου show.

Μετά από πολλές συζητήσεις, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το πρόσωπο αυτό δε θα είναι άλλο από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η επιστροφή της εκπομπής «Βράδυ» είναι προ των πυλών, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα αν έχουν πέσει υπογραφές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Πηγή: dailymedia

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.