search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:38
MENU CLOSE

Πατέρας 4 παιδιών ο οδηγός του απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο (Photo/Video)

16.11.2018 12:12
Κομπίνες στα διπλώματα οδήγησης: Μονόφθαλμος έβλεπε τέλεια και με τα δύο… μάτια - Media

 

Οδηγός με μεγάλη εμπειρία ήταν ο 53χρονος Πέτρος Χατζημιχαηλίδης που έχασε τη ζωή του στις 5 το πρωί, όταν το απορριμματοφόρο – νταλίκα του δήμου Αλίμου που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του, για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους και ανατράπηκε. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στα τραύματά του.
Το δυστύχημα έγινε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ. 

Ο άτυχος οδηγός που έμενε στην Αργυρούπολη και ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, κατευθυνόταν προς τη χωματερή της Φυλής, για να αδειάσει τα σκουπίδια.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και στο νοσοκομείο, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος, ο οποίος ενημέρωνε συνεχώς τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

«Ήταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς του δήμου, ο οποίος παλιότερα οδηγούσε νταλίκες και έκανε ταξίδια στο εξωτερικό» είπε στο notia.gr, ο Αρτέμης Καραμολέγκος.

«Πήγαινε κανονικά στη δουλειά του εντός του ωραρίου του. Δεν ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Πάντως το απορριμματοφόρο ήταν άψογα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και τα λάστιχα ήταν καινούρια. Θα μας πει η Τροχαία που κάνει την προανάκριση τι συνέβη και ξέφυγε από την πορεία του».

Πηγή: notia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34