search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:09
MENU CLOSE

Τραμπ – Ερντογάν: Να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης Κασόγκι

16.11.2018 21:07
Τραμπ - Ερντογάν: Να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης Κασόγκι - Media

 

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι πρέπει να έρθουν στο φως όλες οι πτυχές της υπόθεσης της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Οι δύο ηγέτες επίσης συζήτησαν διμερείς σχέσεις, τις εν εξελίξει νομικές υποθέσεις στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στη Συρία, ανέφερε η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι θέμα συζήτησης ήταν επίσης η ταχεία εκπλήρωση των στόχων του οδικού χάρτη στην Μανμπίζ της Συρίας.

Ο Ερντογάν επίσης μετέφερε στον Τραμπ την προσμονή της Τουρκίας οι ΗΠΑ να τερματίσουν τη στήριξη που παρέχουν στους κούρδους πολιτοφύλακες της Συρίας YPG, ένα ζήτημα ακανθώδες των τουρκοαμερικανικών σχέσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:09