search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Καθάρισε και τη Γαλλία η σούπερ Ολλανδία – Υποβιβάζεται η Γερμανία

16.11.2018 21:54
Οριστικά χωρίς πρωταθλητή η Ολλανδία, μετά από 75 χρόνια! - Media

 

Μετά από καιρό οι Ολλανδοί είναι ξανά… ιπτάμενοι! Η φοβερή ομάδα του Κούμαν έκανε τη Γαλλία να νιώθει τυχερή που έχασε μόνο 2-0 και πηγαίνοντας φουλ για πρωτιά, υποβίβασε από την Παρασκευή τη Γερμανία.

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Nations League, οι «οράνιε» καθάρισαν πολύ ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το 2-0 τη Γαλλία και έγιναν φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η φορμαρισμένη ομάδα του Κούμαν κυριάρχησε απόλυτα επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και δικαιώθηκε για την υπεροχή της με το κοντινό πλασέ του Βαϊνάλντουμ στο 44’ (έπειτα από σουτ του Μπάμπελ που απέκρουσε ο Γιορίς).

Ήταν μάλιστα τόσο ανώτερη από τη διαφημισμένη αντίπαλό της, που εκείνη όχι μόνο δεν την απείλησε ιδιαίτερα, αλλά χρειάστηκε σωρεία επεμβάσεων του Γιορίς για να γλιτώσει το δεύτερο γκολ. Κάτι το οποίο τελικά δεν απέφυγε στις καθυστερήσεις, όταν ο Ντεπάι σφράγισε την εξαιρετική παρουσία του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κάπως έτσι η Ολλανδία πανηγύρισε την 15η σερί νίκη (!) της στο Ρότερνταμ και έφερε απολύτως στα δικά της μέτρα την πρώτη θέση του ομίλου. Γιατί η σημερινή της επικράτηση σφράγισε από τώρα τον υποβιβασμό της Γερμανίας στη δεύτερη κατηγορία δυναμικότητας και πλέον θα της αρκεί μια ισοπαλία στην έδρα των αδιάφορων «πάντσερ» την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει στην κορυφή.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Γαλλία 7 (4-4), 4 αγ.

Ολλανδία 6 (6-2), 3 αγ.

Γερμανία 1 (1-5), 3 αγ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32