search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε Σφαιρόπουλο

18.11.2018 08:40
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε Σφαιρόπουλο   - Media

 

O Γιάννης Σφαιρόπουλος και επίσημα ο νέος προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή του.  

 Ο Έλληνας προπονητής, θα διαδεχθεί  στην «ομάδα του λαού» τον Νέβεν Σπάχια στον πάγκο των πρωταθλητών Ισραήλ, επιχειρώντας να αναστρέψει αρνητικά αποτελέσματα και εικόνα.

 Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ξεκινήσει με έξι ήττες σε επτά ματς στην Euroleague.

 «Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ζήτησε να έρθει με έναν βοηθό του. Θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο επόμενο (20/11) παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ο 51χρονος προπονητής από την Ελλάδα, είχε οδηγήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Ευρωλίγκας, και ήταν βοηθός προπονητή στο Χιούστον, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Εθνικής Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

 Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα, η συμφωνία αναφέρεται σε 200.000 δολάρια ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου και άλλα 450.000 δολάρια για τον επόμενο χρόνο, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του.

https://t.co/LrdgR1xkDo pic.twitter.com/gJ9qlGkNvo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:20