search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

«Εγκλήματα»: To μυστικό που κανείς πρωταγωνιστής δεν είχε μέχρι σήμερα αποκαλύψει

18.11.2018 10:08
«Εγκλήματα»: To μυστικό που κανείς πρωταγωνιστής δεν είχε μέχρι σήμερα αποκαλύψει - Media

 

Ήταν στις 5 Οκτωβρίου του 1998 όταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Εγκλήματα» προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δεν είναι άγνωστο πως τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τον πρώτο καιρό τόσο απογοητευτικά, που τα κανάλι είχε κρούσει των κώδωνα του κινδύνου στους συντελεστές πως αν τα πράγματα δεν άλλαζαν, η σειρά θα κοβόταν άμεσα. Τότε, τα «Εγκλήματα» είχαν βρεθεί να παίζουν μαζί με το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο επίσης αρχικά δεν πήγαινε καλά, καθώς απέναντι του είχε τους «Δυο Ξένους» που βρίσκονταν ήδη στη 2η σεζόν τους, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Για καλή μας τύχη, η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου όχι μόνο δενν κόπηκε, μα ακόμα και μετά το τέλος της ξεκίνησε να παίζει αμέσως σε επανάληψη, καθώς το κοινό κατέληξε… εθισμένο στις ιστορίες των πρωταγωνιστών του.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, όμως, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει, όσa και από τα μυστικά της σειράς και να έχουν μοιραστεί μαζί μας οι πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικές Μιχαλάκης -κατά κόσμον Σταύρος Νικολαίδης- το σήριαλ που όλοι αγάπησαν όταν προβλήθηκε, στην πραγματικότητα… είχε ήδη παλιώσει! Τι εννοούμε; Ότι τα γυρίσματα δεν πραγματοποιούταν εκείνη τη στιγμή, μα τα επεισόδια ήταν ήδη έτοιμα… έναν χρόνο πριν!

«Μου λένε άνθρωποι ότι μαζεύονται και βλέπουν τα «Εγκλήματα» και λένε τις ατάκες πριν ακριβώς σαν τις ελληνικές ταινίες. Μέσα απ’ αυτόν το ρόλο έγινα γνωστός παρόλο που είχα κάνει δυο συμμετοχές πριν, σε ένα καθημερινό του Mega την ‘Απαγορευμένη αγάπη’ και σε ένα εβδομαδιαίο του ΑΝΤ1 τον ‘Έκπτωτο άγγελο’.

Βέβαια, το ένα έγινε παράλληλα γιατί τα ‘Εγκλήματα’ τα είχαμε ξεκινήσει πριν αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων της παραγωγής τότε, γιατί φαλίρισε η εταιρία που τα έκανε, βγήκαν ένα χρόνο μετά από όταν τα γυρίζαμε. Οπότε κάποια συνέπεσαν στον αέρα», δηλώνει ο ηθοποιός στο περιοδικό «Χάι» και μας αφήνει άφωνους.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55