search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:47
MENU CLOSE

Πράσινη υπεροχή στο ντέρμπι των «αιωνίων»

18.11.2018 18:10
Πράσινη υπεροχή στο ντέρμπι των «αιωνίων» - Media

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πάρει τον αέρα του Ντέιβιντ Μπλατ (9-1 οι μεταξύ τους αναμετρήσεις) και ο Παναθηναϊκός τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού, τον οποίο κέρδισε για 2η φορά μέσα διάστημα λίγων ημερών, με 79-70.

Η ομάδα του Πασκουάλ ανακτά με αυτή τη νίκη την χαμένη της ψυχολογία μετά την κακή εμφάνιση στην Τουρκία, την ώρα που ο Ολυμπιακός βυθίζεται στα προβλήματα του και δείχνει να έχει αρκετά θέματα να λύσει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας (κυρίως στην Ευρώπης).

Οι πράσινοι ευτύχησαν να έχουν σε εκπληκτική ημέρα τον Νίκο Παπά με 24 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια που πήρε από τους Κιθ Λανγκφορντ και Νικ Καλάθη που στο τέλος μοίραζε εύκολα καλάθια στους συμπαίκτες του.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε σε κάκιστη βραδιά όλους τους γκαρντ του (συμπεριλαμβανομένου και του Σπανούλη) και μόνο ο Ζακ Λεντέι (20 πόντους) πάλευε να σώσει τα προσχήματα. Καλός και ο Πρίντεζης με 11 πόντους αλλά άστοχος στις βολές (3/10), όπως συνολικά και οι δύο ομάδες.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός επέκτεινε στο 6-0 το σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός γνώρισε την 1η του ήττα εντός συνόρων.

 

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 17-15, 23-22, 24-19

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42