search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:10
MENU CLOSE

«Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ δεν με ήθελε στην εταιρεία» (Video)

19.11.2018 08:50
«Μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ δεν με ήθελε στην εταιρεία» (Video) - Media

 

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη αναφέρθηκε η Μάρω Κοντού αποκαλύπτοντας τον λόγο που είχε λήξει απότομα η συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ.

Όπως υποστήριξε, μια από τις δυο μεγάλες ξανθιές πρωταγωνίστριες είχε ασκήσει βέτο στον Φίνο Φιλμ προκειμένου να μη συνεργαστεί ξανά με τη Μάρω Κοντού.

«Πριν από μερικά χρόνια, γνωστός σκηνοθέτης της Φίνος Φιλμ, ο οποίος δεν ζει σήμερα, είχαμε βγει τυχαία και ήρθε η κουβέντα για τις ταινίες και το ένα και το άλλο. Του λέω: “Μου κάνει εντύπωση, έκανα τρεις ταινίες στη Φίνος Φιλμ και μετά δεν μου ξαναείπαν τίποτα”. “Ε, λοιπόν τώρα μπορώ να σου το πω, μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ, είπε “Ή αυτή ή εγώ” και ευτυχώς που συνέβη αυτό, γιατί νομίζω ότι έχω κάνει ωραιότερες ταινίες με την εταιρία Καραγιάννης – Καρατζόπουλος και σαν ελεύθερη με άλλες παραγωγές. Δεν υποψιάστηκα καμία. Αυτό συνέβη μετά την «Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη» που είχε σπάσει τα ταμία. Θυμάμαι τον Φίνο που είπε: «Φάγαμε και τα εισιτήρια της Λόρεν». Δεν μπορώ να καταλήξω ποια από τις δύο ξανθιές ήταν. Αυτό το έμαθα πριν από 8-9 χρόνια. Ποτέ δεν υποψιαζόμουν τίποτα. Δεν ήθελα; Δεν μπορούσα; Δεν ξέρω. Χθες το βράδυ σκεφτόμουν ότι τα πράγματα δεν τα κυνήγησα εγώ, τα πράγματα ήρθαν πάνω μου. Σε όλη μου τη ζωή, όλα έρχονται σε εμένα», ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Ωστόσο, δεν έγινε σαφές αν εκείνη που είχε ασκήσει βέτο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ή η Ζωή Λασκαρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:10