search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Ιερά Οδός: Άγριο ξύλο μέσα και έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης – Έπεσαν πυροβολισμοί

19.11.2018 09:07
Ιερά Οδός: Άγριο ξύλο μέσα και έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης - Έπεσαν πυροβολισμοί - Media

 

Στα χέρια ήρθαν νεαροί από διαφορετικές παρέες τα ξημερώματα μέσα σε πολύ γνωστό κλαμπ του Κεραμεικού, επί της Ιεράς Οδού.

Σύμφωνα με το news247.gr, το επεισόδιο που ξέσπασε με άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, εκτυλίχθηκε αρχικά στις 4 τα ξημερώματα, εντός του νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός με τους εμπλεκόμενους να μην σταματούν να συμπλέκονται.

Εκείνη την χρονική στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και σύντομα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο, χώρισαν τις αντιμαχόμενες πλευρές και προχώρησαν στην προσαγωγή, συνολικά εννέα ατόμων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην σύλληψη ενός 35χρονου ομογενή από το Καζακστάν, καθώς βρέθηκε να οπλοφορεί παράνομα, ενώ από το σημείο συνελέγησαν 8 κάλυκες από πιστόλι. Ευτυχώς από την άγρια συμπλοκή δεν προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:03