search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Δυο ελληνικά καφέ, στη λίστα με τα 10 καλύτερα του κόσμου (Photos)

19.11.2018 10:28
Δυο ελληνικά καφέ, στη λίστα με τα 10 καλύτερα του κόσμου (Photos) - Media

 

Στη λίστα με τα 10 καλύτερα καφέ παγκοσμίως φιγουράρουν και δυο ελληνικά. Το ένα βρίσκεται στην Αθήνα και το άλλο στη Θεσσαλονίκη. Τη λίστα δημοσίευσε το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report και παρουσιάζει τα 10 καλύτερα μέρη στον κόσμο για να πιεις ένας καφέ.

Στο νούμερο 3 του τοπ 10 συναντάμε το καφέ Ύψιλον. Το συγκεκριμένο καφέ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και η μίνιμαλ ατμόσφαιρα του μαζί με τους εκλεκτούς καφέδες που σερβίρει κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Στο συγκεκριμένο καφέ ο πελάτης μπορεί να «τσιμπήσει» και κάτι ή να απολαύσει το ποτό του όσο φεύγει η μέρα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο καφέ με το βιβλίο τους ή το λαπτοπ τους. Βρίσκουν μια ήρεμη γωνιά και απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα διαβάζοντας ή σερφάροντας στο ίντερνετ. Το Υψιλον βρίσκεται στην οδό Εδέσσης 5 στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Τη λίστα με τα καλύτερα 10 καφέ συμπληρώνει ένα άλλο ελληνικό καφέ που αυτή τη φορά βρίσκεται στην Αθήνα. Το Papillon Bistrot στη Σολωμού 1 στο Νέο Ψυχικό. Η ρετρό του διαμόρφωση σε προδιαθέτουν αμέσως ότι βρίσκεσαι σε κάποιο μπιστρό στο Παρίσι. Είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του, ένα γεύμα ή ακόμη και το ποτό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13