08/08/2020 06:33:01

Έγινε πόρνη γιατί καθυστερούσε να λάβει το κοινωνικό επίδομα

Έγινε πόρνη γιατί καθυστερούσε να λάβει το κοινωνικό επίδομα - Media

 

Μια μητέρα στη Βρετανία, η Τζούλι, αναγκάστηκε να στραφεί στην πορνεία προκειμένου να θρέψει τα παιδιά της, καθώς περίμενε οκτώ εβδομάδες για το επίδομά της από το νέο αμφιλεγόμενο σύστημα κοινωνικών παροχών Universal Credit.

Η γυναίκα δήλωσε στο BBC News ότι αισθάνθηκε «πολύ απογοητευμένη» και «ντρεπόταν» για την απόφασή της, αλλά ήταν «απελπισμένη» για να παραμείνει στη ζωή.

«Ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έχω κοιμηθεί με έναν άντρα για χρήματα», είπε η Τζούλι.

«Είναι κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω. Δεν πίστευα ότι ήταν μέσα μου ως άνθρωπος. Γι 'αυτό και είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου και ντρέπομαι. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω τράπεζες τροφίμων, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση στη ζωή μου. Πραγματικά το πάλεψα», αποκάλυψε.

Τον περασμένο μήνα, ο Βρετανός βουλευτής για το Birkenhead, Φρανκ Φιλντ, δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι «ορισμένες γυναίκες έχουν μεταφερθεί στην περιοχή των κόκκινων φαναριών για πρώτη φορά» ως άμεσο αποτέλεσμα του νέου συστήματος. Ο πρώην υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι οι γυναίκες στην εκλογική του περιφέρεια εξαναγκάζονται σε πορνεία λόγω έλλειψης μετρητών λόγω των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.